خرید اکتیویژنبلیزارد توسط مایکروسافت یکی از بزرگترین خبرهای دنیای بازی در چند سال اخیر بود. حالا سونی برای اینکه از قافله عقب نماند تصمیم گرفته تا یک شرکت بازیسازی بزرگ، هرچند نه در حد اکتیویژن را خریداری کند، استودیوی بانجی. شرکت بانجی در واقع سازنده اصلی سری بازیهای محبوب Halo و همچنین تیم فعلی توسعهدهنده Destiny 2 محسوب میشود.
شرکت سرگرمیهای تعاملی سونی بهصورت رسمی اعلام کرد که قصد دارد با قراردادی با مبلغ ۳٫۶ میلیارد دلار، شرکت بانجی را خریداری کند تا سریال خرید استودیوها و شرکتهای بزرگ این بار با خرید جدیدی از سوی سونی ادامه پیدا کند.
بانجی به مجموعه استودیوهای جهانی سونی (Sony Worldwide Studios) ملحق خواهد شد، ولی امکان انتشار مستقل عناوین خود روی هر پلتفرمی را خواهد داشت. همچنین رسماً تایید شده است که فرنچایز Destiny و عناوین آینده بانجی، مولتیپلتفرم خواهند بود تا طرفداران آثار این استودیو هیچگونه نگرانی بابت تجربه بازی محبوب خود نداشته باشند.

مدیرعامل بانجی هم گفت: «هم بانجی و هم سونی بر این باورند که دنیای بازیهای فقط آغازی برای آیپیهای ما هستند. جهانهای اورجینال ساختهشده توسط ما پتانسیل بسیار زیادی دارند و با حمایت شرکت سرگرمیهای تعاملی سونی، بانجی را به سمت تبدیل شدن به یک شرکت سرگرمی چندرسانهای جهانی سوق خواهیم داد به دیدگاه خلاقانه ما را ارائه خواهد داد.
نکتهی جالب اینجاست که طبق گزارشها، مایکروسافت هم در حال مذاکره برای خرید بانجی بوده است اما گویا این سونی بوده که توانسته پیشنهاد بهتری را ارائه دهد و بانجی را تصاحب کند. به نظر میرسد که سونی به نحوی نمیخواسته بانجی را از دست دهد و یکی از بزرگترین بازیهای آنلاین تیراندازی اول شخص فعلی و همچنین یکی از بااستعدادترین سازندگان این ژانر را به رقیب خود تسلیم کند.
استودیوی بانجی طی مطلبی در بلاگ رسمی خود اظهار داشته است که هیچ تغییری در برنامههای کنونی Destiny، حداقل تا عرضه گسترشدهنده The Final Shape در سال 2024 صورت نخواهد گرفت. ضمناً گسترشدهنده پیش روی بازی Destiny 2 با نام Witch Queen هیچ محتوایی منحصر به پلتفرم سونی نخواهد داشت.

این دومین باری است که شرکت بانجی توسط یکی از شرکتهای سازندهی کنسول تصاحب شده است. آنها ابتدا در ژوئن سال ۲۰۰۰ توسط مایکروسافت خریداری شدند و بزرگترین عنوان این شرکت یعنی هیلو را خلق کردند. پس از عرضهی هیلو ۳ در اکتبر ۲۰۰۷، بانجی توانست از مایکروسافت جدا شود و استقلال خود را به دست آورد. پس از آن برای مدتی دو بازی Halo 3: ODST و Halo: Reach را هم خلق کرد و سپس با انعقاد قراردادی ۱۰ ساله با اکتیویژن به خلق فرنچایز دستینی پرداخت. با این حال، آنها توانستند از اکتیویژن هم جدا شوند و چند سال بهصورت مستقل کار کنند. با این حال، تحولات صنعت به نظر میرسد هر روز قرار است کار را برای استودیوها و شرکتهای کوچکتر دشوار کند و دوباره بانجی را به نقطهای بفرستند که توسط شرکتی بزرگ خریداری شود.
خیلی خوشحالیم که تا انتهای مطلب با برنامگ همراه بودید، در این مطلب سعی کردیم به بررسی خرید جدید سونی بپردازیم. امیدواریم از این مطلب لذت برده باشید. در صورتیکه نظری در رابطه با این مطلب دارید خوشحال می شویم از طریق دیدگاهها با ما در میان بگذارید.